OOhh Efterår/Jul 2020

I OOhh’s FW20 kollektion kommer du ikke udenom kollektionens nye SAHARA potte/vase kollektion og slet ikke OOhh’s nye julekollektion. Begge kollektioner er fremstillet i OOhh Zero Waste papir, som er skabt af OOhh’s eget restaffald af genbrugspapir og som giver mulighed for at skabe de smukkeste mønstre i papiret.

Sahara kollektionen er inspireret at mønstrene i sandet når det flytter sig rundt med vinden. Et mønster som skaber den smukkeste taktile overflade på kollektionen, som består af en minipot, 2 potter og en smuk vase. Farverne er Ocra, Sort og Taupe. Sahare er et unikt tidsløst mønster som inspirere øjet når det ser.

OOhh’s julekollektion 2020 er ny og inspirerende til markedet. Det er en helt ny overflade med flotte mønstre og flotte farver. Kollektion består af flotte kogleformet pynt, et sæt af 2 juletræer samt en gaveæske med 12 stk julepynt. Hele serien er fremstillet i OOhh’s Zero Waste paper.

OOhh’s Wave kollektion som blev lanceret i SS20 har været en stor succes og serien bliver i FW20 udvidet med et flot saltkar og æggebægere. Begge produkter er en lækker tilføjelse til serien og giver masser af nye muligheder for at Stack & Store med resten af serien, samt skabe en smuk gaveide med WT10 bakke, saltkar, æggebægre og træske. Hele serien er fremstillet med vores bæredygtige keramik, som fremstilles ved brug af solenergi.

OOhh keramikserien lancerer også den nye AYA vase. AYA vasen har et flot feminint udtryk med dens kurvede former. AYA kommer i vores elegante sand finish samt i en ny grov sand struktur passende til tidens taktile trend.

Vi ser frem til et spændende efterår, hvor de mange flotte nyheder på elegant vis kan kombineres med OOhh klassiker som Tokyo serien, Fan lysestager, Zero Waste serien, Wave, Palma genbrugsglas og flotte lys fra Vance Kitira. Vance Kitira lancerer to flotte nye farver: Mauve Taupe og Teal.

Vi ser frem til et fantastisk efterår og jul i 2020 hvor lækre designs skabt med bæredygtighed in mente forsat er i fokus for Lübech Living.

Med venlig hilsen,
Susanne og Søren Lübech.