OOhh Forår/Sommer 2023

OOhh’s SS23 kollektion byder på masser af lækre bæredygtige nyheder.

Mail Me – fremover kan du sende din blomstepotte som brev. OOhh’s nye fladpakket koncept hedder Mail Me og vil revolutionere vores alles opfattelse af at en blomsterpotte altid kommer rund, firkantet eller oval. Mail Me er fladpakket og folder sig ud til den smukkeste potte så snart en plante sættes i. Mail Me er udviklet til at tilbyde forbrugeren en potte der reducerer CO2 aftrykket til det absolut minimum ved både import og eksport. Mail Me er produceret i bæredygtige og komposterbare materialer.

PULP er OOhh’s nye Zero Waste koncept. Et koncept hvor OOhh’s zero waste papir danner basen for de smukkest vaser og potte i et flot papmache udseende – dog med den spændende forskel at OOhh’s PULP har tynde sidevægge og er vandtæt, dermed er papmache nu tilgængelig i et helt nyt og super flot format. Serien kommer i 2 flotte farver.

Walk your flowers – Inspireret af ideen om at hente sine blomster i et blomsterbånd, som man kan tage hjem og hænge direkte op i vinduet, op af væggen, på hjørnet af reolen eller ligger på bordet som smuk bordpynt lancerer OOhh deres nye Flower Clutch design. Kan anvendes med tørrede blomster, kunstige blomster eller friske blomster. Clutch er et spændende og dekorativt tilbehør til din boligindretning.

Påskepynt i genbrugsmaterialer har været en del af OOhh siden 2014 og stråler igen i år af forår, sol og lyse tider med 2 nye spændende designs – Tulip Deco og Easter Box med påskeornamenter i Zero Waste papir.

I tillæg til de mange spændende nyheder fra OOhh finder I en flot ny keramik serie Ania, med flotte nye stager og vaser samt nye flotte og funktionelle kurve. Og er du til haveliv, så må du ikke gå glip af at se de nye hængepotter i vores Zero Waste uld kollektion fra Glerups. Fra Vance Kitira lancerer vi også 2 nye flotte farver, Straw og Mango Sorbet.

Find nyhederne fra OOhhx her