OOhh Forår/Sommer 2021

I OOhh’s SS21 kollektion kommer du ikke udenom de lyse og varme farver. Light brown, Rustic Brown og natur farver er introduceret i flere af vores eksisterende kollektioner. Ligeledes udvider vi meget bevist vores Zero Waste kollektion. OOhh’s Zero Waste papir er skabt af vores eget restaffald af genbrugspapir og derfor fuldstændig i tråd med vores bæredygtige DNA. Zero Waste er ikke kun en fantastisk bæredygtig mulighed for os, det giver os også mulighed for at skabe de smukkeste mønstre i papiret.

Vi udvider bl.a. vores populære Madrid serie med nye cylinder potter og vaser samt introducerer farven Light Brown i hele serien. Ligedledes introducerer vi vores nye vægophæng IWD i Zero Waste papir. Ideen med IWD er at lege med størrelser og sammensætninger for at skabe de smukkest vægudsmykninger. Der er plads til at isætte bl.a. kunstige planter eller andet. Vi forsætter også succesen med vores andre Zero Waste serier Sahara, Louisiana, GMIX m.fl. De mange smukke mønstre i Zero Waste papiret skaber de smukkeste taktile og tidsløse overflader som inspirere øjet og sjælen både når man ser på dem og rører ved dem.

OOhh’s ikoniske Tokyo serie lanceres i både Rustic Brown og Light Brown. Begge farver giver den mest fantastiske oplevelse af varme og nærhed og naturlighed. Ligeledes introduces TC19 en ny vasestørelse, som også er helt ideel til høje planter. Light Brown og Rustic Brown er et ‘must have’ for SS21 sæsonen.

Vores populære serie i genbrugsglas har fået tilføjet 2 nye lækre farver Caffe og Grey samt nye lækre former bl.a. vores nye Jars i både Palma finish og Barcelona finish. Den populære Stack & Store wave kollektion har tilføjet WT8 som er den perfekte sæbeholder samt ideel til individuelle serveringer sammen med vores æggebægre og mange andre ting. Hele Wave serien er fremstillet med vores bæredygtige keramik, som fremstilles ved brug af solenergi.

Som opfølgning på efterårets store succes med AYA vasen introducerer vi 3 nye flotte AYA modeller – AYAM, AYA1 og AYA11. Alle nyheder kommer i vores elegante sand finish samt i en ny sand struktur passende til tidens taktile trend.

Vi lancerer ligeledes 3 nye flotte farver i Vance Kitira lys: Elderberry, Wheat og Sage. Samt vores nye flotte lysestage til bloklys. Vi ser frem til en fantastisk forårs- og sommersæsonl i 2021 hvor lækre designs skabt med bæredygtighed in mente forsat er i fokus for Lübech Living.

Med venlig hilsen,
Susanne og Søren Lübech.

Lyst til at se nyhederne på shoppen?

Se nyhederne her