OOhh Efterår/Vinter 2023

Vi er super stolte af, at introducere OOhh’s nye WOOD’z serie. Med ønsket om, at eliminere brugen af maling har OOhh udviklet WOOD’z – som står for WOOD Zero Waste.

I WOOD’z serien dekorere vi OOhh potterne, som er fremstillet af genrbrugspapir med savsmuld fra den lokale møbelindustri på Sri Lanka. Sri Lanka har en stor møbelindustri hvor mange forskellige træsorter anvendes. OOhh har nøje udvalgt savsmuld fra forskellige træsorter og mixet disse for at skabe de 2 flotte farver Light wood og ASH. For at opnå en flot sort farve har OOhh brændt noget af savsmuldet og skabt en aske som er blandet i. Du vil derfor opleve 2 smuktte taktile farver uden brug af maling.

Det er ikke kun en bæredygtig og miljøvenlig måde at producere potter på, men det skaber også en unik og elegant stil, der passer perfekt til enhver indretning. WOOD’z serien er ikke kun en visuel fornøjelse, men potterne er også holdbare og tidsløse. Serien indeholder de smukkeste potter, pique fleur vase, pedistaler og spændende nytænkende
XL potter.

FW23 byder også på den smukkeste pulp julekollektion. En kollektion produceret af 100% lokal papirsaffald og gårsdagens aviser, hvilket sikrer, at dette produkt har en minimal indvirkning på miljøet. Serien kommer i en smuk farvekombination af hvid, burnt olive, sort og natur. Det håndlavede look og ægtheden i papiret giver denne kollektion sin helt egen unikke karakter. Kollektion vil med garanti sprede glæde, så hvorfor ikke tilføje lidt bæredygtighed til din julepynt.

Oohh’s Pulp potteserie udvides også med en smuk rund potte, som kan anvendes til planter eller afskåret blomster.

Undrer du dig over at OOhh og Lübech Living ikke altid følger trendfarverne, men holder os til tidsløse og ofte jordfarver? Så er årsagen, at trends og trendfarver ikke appellere til vores bæredygtige profil. Trends har ofte en kortere levetid, og er dermed i kontrast med Oohh’s DNA omkring bæredygtighed og tidsløs design.

Derudover vil du finde andre lækre nyheder fra OOhhx og Vance Kitira, blandt andet et nyt flot keramik design, ANNA, nye wave lysestage, flotte nye kalenderlys og en super smuk ny Vance Ktira fave: Toffee Brown.