OOhh Fall/Winter 2022

Den populære Tuscany kollektion fremstillet af Zero Waste papir er udvidet med nye lækre designs. En ny konisk potte og et sæt med super skønne hængende opbevaringslommer som inviterer til masser af kreativitet. Du kan bruge dem til blyanter, makeup børster, tørrede blomster, sakse etc.

Den populære Dune kollektion er udvidet med nye interessante styles og farver. En vase og nye fyrfadsholdere samt super fine nye skåle. Sættet med 2 skåle er perfekt til forskellige blomsterdekorationer og juledekorationer. Den komplette kollektion kommer i farverne Black og Fudge som vi kender fra den eksisterende Dune kollektion samt en ny Light Brown version.

Vi introducerer den nye farve Caffe til OOhh farve paletten. Caffe tonen tilføjer et varmt touch og er super let at kombinere med de eksisterende farver: Black, Light Brown, Fudge, Grey og White.

Hvorfor følger OOhh og Lübech Living ikke trendfarverne mere slavisk? Grunden er at trends og trendfarver ikke appellere til bæredygtighed. Trends har ofte en kort levetid, og er dermed i kontrast med OOhh DNA’et omkring bæredygtighed og tidsløs design. 

Siden 2013 har bæredygtigt julepynt været en vigtig del af OOhh kollektionen. Denne sæson er naturligvis ikke nogen undtagelse. Vi introducerer det nye XFO3 sæt i genbrugsplastik og tilføjer den smukke Charcoal farve til Zero Waste Wool kollektionen. Og som en fantastisk ny introduktion til julekollektionen præsenterer vi for første gang juletræer i vores bæredygtige keramik kollektion.

Derudover vil du finde andre lækre nyheder fra OOhhx og Vance Kitira, blandt andet en ny og meget interessant kollektion i kork.

Find nyhederne fra OOhhx her