OOhh Forår/Sommer 2020

Vores SS20 kollektion tilbyder masser af spændende nyheder i vores serier af genbrugspapir, glas og keramik samt spændende nye tæpper og økologiske duftlys. Vi har haft ønske om at kreere enkle unikke produkter, som kan skabe endnu mere synergi på tværs af produktgrupper end tidligere.

Den nye Madrid serie tilbyder lækre forårsfarver som Ocean Green og Misty Pink i vores No Waste papir. No Waste konceptet fokuserer på at anvende al vores overskudspapir fra vores almindelige produktion. Dvs. alle vores små afklippede hjørner etc., som førhen blev til 20 tons affald årligt nu anvendes internt og ikke længere skal transporteres væk, for derefter at omdannes til nyt genbrugspapir og herefter returneres til os.

Den nye Champagne farve er en superflot og elegant farve, som vi lancerede med stor succes i Vance Kitira lysene i FW2019, og som vi nu introducerer som en stærk nyhed i vores serie af genbrugsglas. Se bl.a. de spændende nye glasprodukter i Barcelona samt Valencia serien. Kombiner evt. de flotte nye Barcelona bakker med de smukke Vance Kitira lys i champagnefarven.

Wave Stack Collection er en spændende ny kollektion i vores bæredygtige keramik serie. Kombiner som det passer til dit behov – alle produkter kan kombineres på de flotte Wave Trays. Passer perfekt til badeværelset, køkkenet, kontoret m.m.

Vi er ligeledes utrolig stolte over at introducere vores nye Recycled Rugs. Tæpper fremstillet af overskudsmateriale fra tekstilindustrien på Sri Lanka. Et spændende nyt produkt der kan bruges på gulv eller væg.

Tjek også vores nye lækre Coco Rice Wax duftlys fra Vance Kitira samt den nye Mint Green farve i Vance Kitira Timber Candles.

Vi ser frem til en fantastisk forår/sommer sæson i 2020 hvor lækre designs skabt med bæredygtighed in mente forsat er i fokus for Lübech Living.