OOhh Forår/Sommer 2024

I OOhh SS24 er vi utrolig glad for at kunne introducere indtil flere nye innovative nyheder, som er udviklet med respekt for naturen.

Vi introducerer blandt andet ’All Nature’ by OOhh. All Nature er en ny spændende udendørsvenlig kollektion af smukke blomsterkrukker. All Nature produceres af genanvendt savsmuld fra den lokale møbelindustri på Sri Lanka samt naturlig latex. Kombinationen skaber en flot taktil overflade, som giver en spændende kollektion til din have, terrasse, orangeri og andre udendørsområder. Serien kommer i 4 størrelser og to flotte farver: Taupe og Black.
I OOhh’s populære WOOD’z serie præsenterer OOhh også en spændende ny Pique Fleur model samt flere nye designs og en lækker ny Caffe farve. Hvis du ikke allerede har oplevet Pique Fleur så er det et must see, da det er en fantastisk måde at dekorere på.

Foråret er også lig påske og OOhh udvider deres Zero Waste påskekollektion med den smukkeste serie i pulp papir samt en helt ny innovative og miljøvenlig papirudvikling. Vi havde et ønske om, at udvikle en ny papirtype, hvor vi mikser OOhh’s Zero Waste papir med blomsterrester. Dette er lykkedes på smukkeste vis og har givet os mulighed for, at designe en super flot påske serie i vores nye Lotus Papir. Hvorfor Lotus papir? Vi har kaldt papiret Lotus papir, fordi vi har været så priveligeret at indgå et samarbejde med de lokale templer på Sri Lanka. Dagligt besøges templerne, hvor der ofres blomster, efter nogle dage smides disse normalt væk – men dem har OOhh nu givet nyt liv. Lotus papiret kan opleves ved de nye pulp påskeæg, nye påskeornamenter samt nye lykønskningskort. Hele serien er som alt i OOhh håndlavet med stor omtanke for miljøet, med genanvendte materialer og er på samme tid både æstetisk, tidløs og smuk. En serie der skal opleves.

OOhh’s Pulp serie udvides også med en smuk hængepotte og et flot dekorationsfad.

Undrer du dig over at OOhh og Lübech Living ikke altid følger trendfarverne, men holder os til tidsløse og ofte jordfarver? Så er årsagen, at trends og trendfarver ikke appellere til vores bæredygtige profil. Trends har ofte en kortere levetid, og er dermed i kontrast med Oohh’s DNA omkring bæredygtighed og tidsløs design.

Derudover vil du finde andre lækre nyheder fra OOhhx og Vance Kitira, blandt andet et nyt flot keramik design, ANIA vase, en ny flot Nordic Sea farve i uld, en flot ny lampe og flotte nye Vance Ktira faver: Peach og Turf Green.