Lübech Living ApS

Lübech Living er inspireret af det globale trendmarked, og arbejder hele tiden på at være i front med nyheder, og innovative designkollektioner. Filosofien bag sammensætningen af vores produktportefølje er, at Lübech Living ApS ønsker, at hjælpe vores kunder med at dekorere deres butik og slutbrugerens hjem fra gulv til loft. Vi tilbyder lys af fødevaregodkendt paraffin, brugskunst, håndtasker og meget mere. Derudover er det fælles for samtlige produkter, at de er nøje udvalgte på grund af deres særlige fokus på bæredygtighed og naturlige materialer samt deres unikke historie, som er med til at give dem merværdi. Kendetegnet for vores firmaer er, at vi yder en meget høj service og høj kvalitet.

OOhh Collection er vores eget brand under hvilket vi fremstiller en interessant og funktionel kollektion af potter, vaser, lysestager, kontorinteriør, udendørspotter, julepynt m.m., som alle er fremstillet i genbrugsmaterialer. Kollektionen egner sig perfekt for blomsterbutikker, interiørbutikker, møbelhuse, museer m.fl.

Vance Kitira er en kollektion af unikke fødevaregodkendte paraffinlys og brugskunst. Anerkendte for deres fokus på folks helbred og miljøet. Mere information kan findes under ‘Brands’ eller på Vance Kitira’s egen hjemmeside www.vancekitira.com.

UASHMAMA er en kollektion af papirproducerede interiørprodukter, moderigtige håndtasker og clutches, som tilmed kan vaskes og passer til alt og alle, samt forklæder af stonewashed cotton med seler lavet af papir. Alt fremstillet i Italien.

Vance Kitira og OOhh Collection sælger vi primært via messer og via vores agenter i Tyskland, Polen og England samt distributører i USA og Sverige. Vores produkter sælges gennem blomster-, møbel- og brugskunstforretninger og afsættes også til stormagasiner, gavebutikker, havecentre, spa- og helsecentre, indretningsfirmaer m.fl. Derudover går en stor del til firmagaver, da mange ønsker at give sine medarbejdere en gave lidt ud over det sædvanlige, og ser vores produkters unikhed og tidløse design som yderst interessant.