Lübech Living ApS

Lübech Living er inspireret af det globale trendmarked, og vi arbejder hele tiden på at være i front med nyheder og innovative designkollektioner. Filosofien bag sammensætningen af vores produktportefølje er Lübech Livings ønske om at hjælpe vores kunder med at dekorere deres butik og slutbrugerens hjem med funktionelle bæredygtige produkter til alle husets rum. Samtlige produkter er nøje udvalgt med fokus på bæredygtighed, håndarbejde, naturlige materialer samt deres unikke historie, som er med til at give dem alle ekstra sjæl og ekstra værdi. Kendetegnet for Lübech Living er, at vi yder en meget høj service og unikke produkter af høj kvalitet.

OOhh Collection er vores eget brand, hvor vi designer og fremstiller en interessant og funktionel kollektion af potter, vaser, lysestager, kontorinteriør, udendørspotter, julepynt, påskepynt m.m. Alle produkter er fremstillet i genbrugsmaterialer og er en del af vores fairtrade projekt for kvinder på Sri Lanka. Kollektionen er målrettet de blomsterbutikker, interiørbutikker, møbelhuse, museer m.fl., som sætter pris på dansk design, håndlavede produkter og ikke mindst bæredygtige produkter. Under OOhh collection har vi introduceret en ny kollektion ved navn OOhhx. OOhhx deler de samme værdier som OOhh med fokus på genbrug og håndlavede produkter, men er fremstillet forskellige sted i verden. OOhhx tilbyder en flot kollektion af vaser, service, kontorartikler, tæpper m.m. fremstillet af 100% genbrugsglas samt keramik, som er fremstillet ved brug af solenergi og overproduktion af labels fra tekstilindustrien.

Vance Kitira er en bred kollektion af lys og brugskunst. Vance Kitira er en thailandsk skovhugger, som er anerkendt for sit fokus på folks helbred og miljøet i sin produktion. Lysene er meget anerkendte i branchen og velansete for at være fremstillet af fødevaregodkendt paraffin og 100% bomuldsvæger. Lysene er certificeret og testet fri for alle former for kræftfremkaldende stoffer ved afbrænding. Mere detaljeret information kan findes under ‘Brands’.

UASHMAMA er en spændende kollektion af funktionelle interiørprodukter produceret af vaskbart papir. Kollektionen indeholder ligeledes moderigtige og unikke håndtasker, clutches og backpacks, som kan vaskes og med en stil, som passer til alt og alle. UASHMAMA er ligeledes kendte for deres smarte forklæder af stonewashed cotton med seler fremstillet af papir samt en lækker beauty serie baseret på økologisk olivenolie. Alle produkter er designet og produceret i Italien.

Vi sælger vores produkter via messer, vores salgskontor i Danmark samt vores agenter og distributører i Tyskland, Polen, Kuwait, Belgien m.fl. Vores produkter sælges i anerkendte blomster-, møbel-, mode- og brugskunstforretninger samt stormagasiner, gavebutikker, garnbutikker, havecentre, spa- og helsecentre, indretningsfirmaer m.fl. Derudover går en stor del til firmagaver, da mange firmaer ønsker at profilere sig ved at forære medarbejderne en bæredygtig gave og ser Lübech Livings brede bæredygtige produktprogram som en spændende mulighed.