Vance Kitiras smukke Timber Lys

Timber® Candles var det første produkt fra Vance Kitira og er i dag snart 30 år senere fortsat firmaets bestseller og varemærke. Timber® Candles adskiller sig på deres helt unikke og rustikke udseende, kvalitet og ikke mindst den smukke historie bag sig. Idéen til Timber® Candles opstod en dag, hvor Vance Kitira var på arbejde som skovhugger i Thailand.

Vance Kitira fyldte et bambusrør med ler fra flodbredden og så til sin store fornøjelse næste dag, hvordan bambus rørets inderside havde skabt et smukt rustikt og individuelt mønster på lerens yderside. Netop det rustikke og unikke mønster, som senere skulle blive kendetegnet for Timber® Candles.

Timber® Candles er anerkendte i hele industrien som det ORIGINALE håndstøbte rustikke lys. Lysene har et helt unikt skær og hævder sig ved fænomenale lange brændetider. Den 100% raffinerede, fødevaregodkendte paraffin er renset for alle urenheder. Resultatet er en voks, der er krystalklar, lugtfri og røgfri når den brænder. Der anvendes 100% bomuldsvæger fra USA og kvalitets farver fra Tyskland.