Vance Kitiras smukke Timber Lys

Timber® Candles var det første produkt fra Vance Kitira og er i dag, mere end 20 år senere, stadig firmaets bestseller og varemærke. Timber® Candles udskiller sig på deres helt unikke og rustikke udseende, kvalitet og ikke mindst den smukke historie bag sig. Idéen til Timber® Candles opstod en dag, hvor Vance Kitira var på arbejde som skovhugger i Thailand. Vance Kitira fyldte et bambusrør med ler fra flodbredden og så til sin store fornøjelse næste dag, hvordan bambusrørets inderside havde skabt et smukt rustikt og individuelt mønster på lerets yderside. Netop det rustikke og individuelle mønster, som senere skulle blive kendetegnet for Timber® Candles.

Timber® Candles er anerkendte i hele industrien som det ORIGINALE håndhældte rustikke lys. Lysene har et varmt skær og hævder sig ved fænomenale lange brændetider. Den 100% raffinerede, fødevaregodkendte paraffinvoks er blevet renset for alle urenheder og farver. Resultatet er en voks, der er krystalklar, lugtfri og røgfri, når den brænder. Der anvendes 100% bomuldsvæger fra USA og kvalitets farver fra Tyskland.

Timber® Candles er testet på det uafhængige laboratorie SGS Laboratory i Frankrig, og vi er glade for at kunne informere om, at resultatet har bekræftet, at Vance Kitira lysene er rene og miljøvenlige, når de afbrændes.

Timber® Candles støbes bevidst med en bred diameter på 8,25 cm, hvilket øger voksmængden med 17% sammenlignet med standarden på 7 cm. Dette unikke valg sammen med det trademarkede palmebånd, bambussnor og signaturknude adskiller Timber® Candles fra markedets copycat fabrikker.

De smukke lys fra Vance Kitira har altså mange unikke egenskaber, som er gode for både dig og miljøet. Klik på linket herunder og se en flot PDF som illustrerer alle fordelene – lige til at printe ud og bruge.

Se PDF’en her