OOhhx Forår/Sommer 2023

SS23 kollektionen tilbyder en ny elegant keramik serie. Serien hedder Ania og er et nyt interessant tillæg til OOhhx’s eksisterende keramik serie.

Ania tilbyder to nye flotte lysestager til stagelys samt Ania Duo som passer til bloklys. Serien har OOhh’s populære sandy finish som vi kender det fra ANNA, AYA og ALMA serien.

Ania Duo designet kender vi fra Valencia Duo og har samme skønne multifunktion. Anvend Duo til blomster, til bloklys eller som opbevaringskrukke. Kombiner Duo med de flotte korklåg fra OOhhx og du har  et virkelig flot of funktionelt produkt. Ania designet har mange spændende detaljer og er en ny spændende design vinkel for OOhhx serien.

Foråret og sommeren 2023 byder også på et flot sæt af nye håndflettet kurve i genbrugspapir. Kurvene er designet med et flot håndtag af genbrugspapir og stærkt nok til at man kan anvende kurvene til lettere shopping.

I SS22 lancerede vi den første udendørs kollektion i glerups zero waste uld, denne serie udvides med elegante og funktionelle nye hængepotter i glerups Zero Waste uld. Hængepotterne kan anvendes inde og ude. Brug dem til krydderurter, planter, blomster, blyanter, pensler m.m. Ideelle til orangeriet, altanen, køkkenet, kontoret, entreen m.m

Find mere inspiration i kataloget og på webshoppen.