OOhhx Nyheder Efterår/Vinter 2024

I OOhhxs FW24 kollektionen er vi utrolig glade for endnu en gang at tilbyde funktionelle og multi-funktionelle produkter.

Du kan opleve den nye Ania vase ANV15 med tilhørende Ania bakke ANT14. Begge designs er inspireret af Ania ANV16 vasen og gør designet til en ikonisk design familie. ANV15 er inspireret af den nederste del af ANV16 og ANT14 er et silhouette af den smukke hals på ANV16.

Ania bakken har et utal af anvendelsesmuligheder. Brug den bl.a. som lysestage til de smukke Vance Kitira bloklys eller til servering – bakken er fødevaregodkendt. Med et af OOhhs korklåg kan du også forvandle bakken til en lille dåse eller du kan vælge, at lægge en OOhh uld coaster i bunden og bruge bakken til smykker.

Som et nyt finish i FW24 vil du opleve OOhhxs nye Glossy Sand finish. Et virkelig smukt og elegant finish, som med stor succes også kan kombineres med seriens andre farver.

På mange opfordringer lancerer vi også hvide lysestager til kalenderlys i OOhhx’s Vienna serien. Hvid er så smuk en farve til julen, så nyd denne nye farve og de mange smukke kombinationsmuligheder den giver med kalenderlysene og kirkelysene.

Julen byder også på masser af smukke kombinationer med vores store julekollektion i zero waste wool serien, som fungerer perfekt ude og inde.

Find mere inspiration i kataloget og på webshoppen.