OOhhx Forår/Sommer 2022

Vores populære Barcelona serie i genbrugsglas har fået tilføjet nye flotte modeller og lækre farver som Caffe, Moss og Petroleum. Vi introducerer også en ny flot mat sort farve. I Palma serien vil I også blive præsenteret for en flot ny moss farve og nye flotte designs.

I OOhhx keramik serien er vi glade for at kunne introducere det nye Balance design. Et design inspireret af smuk arkitektur placeret i den smukkeste natur. Et sted hvor man har den optimale mulighed for se ud, trække frisk luft og opleve en skøn livsbalance. På webshoppen kan I læse mere om Susanne Lübech’s inspiration til Balance designet.

I Wave serien har vi tilføjet farven Caramel og Black i endnu flere varianter. Hele Wave serien er ligesom al anden OOhhx keramik bæredygtigt og fremstillet ved brug af solenergi og vand genanvendelse.

Blue Stone er titlen på vores flotte nye finish i keramik kollektionen. En super flot reactive teknik, som vi har anvendt på AYA2, ANNAS, ANNAM og ANDREA.

Efteråret/vinteren byder også på masser af flotte nye lysestager VK4, VK8 samt nye lyseslukkere. Alle i et flot elegant design der er et perfekt match til de flotte Vance Kitira lys.

Find mere inspiration i kataloget og på webshoppen.