Hvad inspirerer dig?

Jeg er stærkt inspireret af arkitektur og naturen. Linjer, niveauer og strukturer i forskellige materialer har altid inspireret mig meget. Naturen er kommet til mig i mit voksenliv, hvor jeg har fundet en ro heri og virkelig er begyndt at forstå alvoren i at værne om den.

Mit motto er ’Når vi kan udvikle på en miljørigtig måde, skal vi gøre det – vi skal ikke blot tage den lette løsning’. Vi bør alle gøre en ekstra indsats og stræbe efter at skabe miljørigtige produkter og benytte en bæredygtig produktion.

Jeg er ekstremt dedikeret til både mit arbejde og mine designs. Jeg har et godt øje for de små detaljer og et hjerte for præcision. Præcisionen kan være en udfordring for mine omgivelser, specielt taget i betragtning af, at vi arbejder med håndlavede produkter og mindre privilegerede kvinder på Sri Lanka. Men udfordringer er til for at blive løst, og jeg bruger glædeligt den tid og de kræfter det kræver at møde det kvalitetsniveau, som passer os alle og ikke mindst mine ambitioner for OOhh. Disse udfordringer er også med til at forstærke vores relationer og bånd til kvinderne, da vi arbejder meget tæt sammen.”

Susanne Lübech, Designer