UASHMAMA

Klar til et UASHMAMA Toscana eventyr?

Frisk luft, hyggelige aftener, røde kinder, varme tæpper og den nye SS2019 UASHMAMA kollektion. Inspireret af det smukke landskab i Toscana, de unikke efterårsfarver og den afslappende vinter atmosfære; den nye kollektion vil helt sikkert sende varme helt ned til tæerne. Indretningen i hjemmet er tilpasset årstiden og familien samles omkring højtiderne. Home and Table kollektionen er tilføjet nye smarte og praktiske produkter. Denne sæson introducerer UASHMAMA et helt nyt materiale ‘Elephant’ super praktisk og stilfuldt udseende. Nye produkter i Elephant materialet er DADO Bag til nem opbevaring, elegant Notebook til at holde styr på alle aftalerne, Wallet til at holde styr på julegaveindkøbene samt smarte covers til Ipad og Iphone. UASHMAMA præsenterer ligeledes en rigtig flot efterår og vinter farve; CaffeLatte, som minder os om varm chokolade, lækre latte macchiatos og årstidens skiftende farver.

Marco Marconi har søgt inspiration i denne magiske årstid og designet nye UASHMAMA tasker. Vi er stolte over at byde velkommen til de nyeste medlemmer af UASHMAMA Bag familien: MILANO, SMALL ROMA, PANAREA og PORTOFINO.

Vi kender det allesammen, vi har nogle klare favoritter i klædeskabet. MILANO BAG er den perfekte taske til at kombinere med disse outfits. Meget rummelig, og handy med de indvendige lommer hvor du altid finder det du leder efter. Kommer i de populære basic farver: Hvid, ny CaffeLatte, mørk grøn, sort og mørk grå.

Lad den nye sæson begynde!

Alle produkter er fremstillet i AGGO® papir – det originale vaskbare papir.