OOhh Efterår og Jul 2018

Til vores nye 2018 efterårs- og julekollektion har vi været dybt inspireret af håndarbejdets kunst samt det enkle i detaljernes kunst.

Alle produkter fra OOhh er håndlavet, men denne sæson har vi især fokuseret på at fremhæve synligheden af effekternes muligheder i vores nye serier: Pure, Granite, Collage og Mist. Hvert enkelt produkt er unikt med sin helt egen historie skabt af de damer som har malet dem.

Vi har ligeledes leget med detaljerne på flere af vores potter. Vi har udviklet vores nye Gift Pot, som ikke kræver mere end en plante og så er gaven klar eller man kan vælge at lave en flot blomsterdekoration deri. Vi har designet vores Art Pot, hvor 100 lag papir skaber den smukkeste form midt på vasen. Vi har udviklet vores nye Copenhagen Pot hvor vi har ladet os inspirere af 70’erne og danskernes kærlighed til unikt design og funktionalitet i en og samme pot.

Vi har ligeledes udvidet vores interiør kollektion med flere racks, nye knobs og flotte nye lysestager, heriblandt Pure, Mist og Mirror Candle Holder.

De udvalgte farver, som er gennemgående i kollektionen, er varme nuancer såsom Wine, Petroleum og Taupe. Vi ønsker at skabe fokus på hjemmet og hyggen og føler at de varme farver giver dybde og ro på en og samme tid.

Julekollektionen har ligeledes stor fokus på disse farver, samt hyggen og roen i hjemmet. Vi har udviklet en ny smuk papir serie, hvor der bl.a. er vandtætte kræmmerhuse til levende blomster eller som traditionel pynt til juletræet. Vi lancerer ligeledes vores nye Hessian juleserie. Igen et genkendeligt materiale som signalerer varme og hygge.

Vi glæder os til et dejligt efterår og en skøn jul med fokus på nærvær og varme.