OOhh Forår og Sommer 2019

Forår/sommer sæsonen 2019 er inspireret af elegance. Vi har haft et ønske om at designe simple elegante produkter, med rene linjer og unikke detaljer, som sikre at de beholder deres OOhh stil.

Fælles for alle nye produkter er genbrugspapiret og vi er ekstremt stolte over at introducere 2 helt nye teknikker inden for papirkollektionen. Den nye Leaf serie er et resultat af en ny teknik hvor alt overskudspapir fra produktionen bliver genbrugt i et nyt papirmateriale. Det er en fantastisk følelse, at vide, at alt papir bliver genbrugt og ikke ender som affald, vi kører væk. Udover den fantastiske genbrugs mulighed, har det nye papir givet os muligheden for at præge motiver ind i papiret og skabe nogle helt unikke mønstre. De nye Leaf potter er bl.a. et resultat af denne kreative process.

Endnu en ny teknik giver os mulighed for at bruge potterne både indendørs og udendørs. Vores nye kollektion Vienna er skabt med denne nye teknik. Den smukke formgivning og de skønne farver er perfekte i et kreativt udendørs miljø.

Derudover har vi som sædvanligt været meget kreative med nye dekorative produkter. De nye Flower Boxes, Flower Vases, Venice vases, Kyoto Pots og Deco Sticks er alle eksempler på denne udvikling. Disse nye dekorative produkter giver dig muligheden for at tilføje noget ekstra til indretningen.

Vores Art Pot kollektion er udvidet med de mest fantastiske høje vaser, som er bygget på en bund af 50 lag papir, hvilket giver dem et helt specielt udtryk og komplimenterer den diskrete koniske form.

Køkken opbevaring er et nyt område for OOhh i denne sæson. Den nye Chicago kollektion er et perfekt sæt til ethvert veludstyret køkken, og med det rå kantede look relaterer det både til bånde mænd og kvinder. Chicago kollektionen kombineres perfekt med den nye Vienna serie.

De valgte farver som er gennemgående i hele kollektionen, er primært de varme jord toner såsom lys brun, taupe, sort og hvid. Sort og hvid er perfekte farver til det hyggelige hjem, til det moderne hjem, det elegante hjem samt sommerhuset. I vores nye udendørskollektion Vienna og vores evigt populære Florence potter finder du ligeledes de mest skønne forårs- og sommerfarver såsom Ocean Mist, Misty Pink, Terra Rosa, Valley Green og Signature Blue.

Vores påske kollektion giver dig muligheden for et moderne twist på denne specielle højtid. Kollektionen kommer i neutrale farver og enkelte tidløse designs til meget fordelagtige priser.

Vi ser frem til en fantastisk forårs- og sommersæson med masser af plads til kreative ideer både ud og inde.