OOhh Forår/Sommer 2018

Til vores forår/sommer 2018 kollektion har vi ladet os inspirere af det lyse, det varme og det lette.

OOhh lancerer flere nye serier af flotte potter i bl.a. de nye sommerfarver; Signature Blue, Terra Rosa og Valley Green i vores Florence Potter. Vores populære creased baskets er lanceret i en ny og spændende ’Shopping Bag’ form, som gør dem ideelle til planter og opbevaring af diverse interiør. Samtidig lancerer vi vores nye Pure potter – disse er håndmalet, hvilket giver en flot struktur og spil på potterne. Af nye serier har vi også Lotus Cups, New York, Alba, Flower Bags and Twined Paper Baskets.

OOhh outdoor har fået et nyt lækkert medlem – ’RAW’ potten. Vores populære eco-felt er i dette design kombineret med gummi fra den inderste slange i hjulene på de mange 3-whelers (tuc tuc), der fragter folkene billigt rundt på Sri Lanka. RAW har også en lækker hank i gummi, som gør det muligt at hænge potterne op. RAW bliver yderligere leveret med en plantesæk i biodegradabel plastik.

OOhh interior/office er gået skridtet videre. Vi introducerer knager, hylder, spejle og rammer i cement finish samt en flot ny kollektion af funktionelle træfade. En helt ny kollektion af flotte kontor- og opbevaringsartikler er lanceret i vores eco-felt. Den indeholder bl.a. nye bakker, opbevaringskasser, opslagstavler m.m.

Vi glæder os til et dejligt forår og en skøn lys sommer.